Η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών – μέσω του ασφαλούς ιστότοπού μας, έτσι ώστε οι συναλλαγές των πελατών να είναι ασφαλεί.

Το Simply Green αποδέχεται τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής για αγορές:

 • Visa ή Mastercard.
 • PayPal
 • Αντικαταβολή – μόνο για παραγγελία εντός Ελλάδας
 • Τραπεζική Κατάθεση στους λογαριασμούς μας – αν επιλέξετε αυτή τη μέθοδο, όταν ολοκληρώσετε τη παραγγελία σας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης με τον τραπεζικό λογαριασμό και οδηγίες.

Δωρεάν παράδοση σε παραγγελίες άνω των € 60.

Το Simply Green αποστέλλει την παραγγελία σας στην Ελλάδα και διεθνώς μέσω ΕΛΤΑ Courier. Το κόστος παράδοσης των παραγγελιών που αποστέλλονται στην Αττική – Ελλάδα είναι 3,90 € και στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι 5 €. Οι ημέρες παράδοσης είναι 2-3, ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε.

Για παραγγελίες 60 € και άνω στην περιοχή της Αττικής, το κόστος παράδοσης είναι δωρεάν.

Για τις διεθνείς παραγγελίες το κόστος αποστολής εξαρτάται από τη χώρα καθώς και από το βάρος της παραγγελίας σας.

Το κατάστημα διεκπεραιώνει διαδικτυακές παραγγελίες από το πρωί της Δευτέρας μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα. Οι παραγγελίες δεν αποστέλλονται τα Σάββατα ή τις Κυριακές. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την αποστολή σας μέσω της ιστοσελίδας της ΕΛΤΑ Courier, αφού εισάγετε τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας σας.

Διατίθεται, επίσης, δωρεάν υπηρεσία περιτύλιξης δώρων για οποιοδήποτε από τα προϊόντα που επιθυμείτε να προσφέρετε ως δώρο στη διεύθυνση που μας υποδείξετε.

Λάβετε υπόψη τις τοπικές διακοπές/αργίες, καθώς το Simply Green εδρεύει στην Ελλάδα. Ο εταιρικός μας μεταφορέας ΕΛΤΑ Courier είναι επίσης κλειστός συγκεκριμένες ημέρες, και ο όγκος των παραγγελιών που θα παραληφθούν θα αυξηθεί και ενδέχεται να παραταθεί ο χρόνος αποστολής.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, παρακαλώ στείλτε email ή καλέστε μας στο 210 3229709. Το Simply Green είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 π.μ. – 6:00 μ.μ.Όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, θα σας στείλουμε ένα mail επιβεβαίωσης με τον αριθμό αποστολής όπου μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της παραγγελίας σας.Η Manduka εγγυάται ότι τα στρώματα γιόγκα Black Mat PRO®, Manduka PRO® και PROlite® είναι απαλλαγμένα από κατασκευαστικά ελαττώματα και θα διαρκέσουν μια ζωή, αν χρησιμοποιηθούν σωστά. Σε περίπτωση που ένα στρώμα PRO δεν πληροί το πρότυπο ποιότητας της Manduka τη στιγμή της παραλαβής, θα αντικαταστήσουμε το προϊόν, ανεξάρτητα από το πού αγοράστηκε. Εάν το προϊόν φθαρεί από τακτική χρήση, υπό κανονικές συνθήκες, θα αντικαταστήσουμε το προϊόν, ανεξάρτητα από το πού αγοράστηκε. Ζημιές που προκύπτουν από ακατάλληλο χειρισμό ή φροντίδα, τροποποιήσεις μετά την αγορά, αλλοιώσεις, αμέλεια και χρήση για σκοπό διαφορετικό από αυτόν για τον οποίο σχεδιάστηκε, δεν καλύπτονται από την εγγύηση Manduka.

Εάν θέλετε να ζητήσετε αντικατάσταση στρώματος, συμπληρώστε μια φόρμα επικοινωνίας. Η Manduka θα εξετάσει την υποβολή, θα καθορίσει αν τα στρώματα της σειράς PRO εμπίπτουν στα κριτήρια του προγράμματος Lifetime Guarantee και θα παρέχει περαιτέρω οδηγίες. Θα λάβετε απάντηση στην ερώτησή σας εντός δύο εργάσιμων ημερών.

 • Επιφανειακές ατέλειες, όπως τρύπες και σχισίματα που βρέθηκαν τη στιγμή της αγοράς πριν από τη χρήση.
 • Φθαρμένη ή ξεφλουδισμένη επάνω ή κάτω επιφάνεια από τακτική χρήση.
 • Μη προσδιορισμένο σχέδιο επιφάνειας.
 • Προβλήματα στα στρώματα PRO που αγοράστηκαν μετά την 1η Σεπτεμβρίου 2008
 • Το PRO Squared, καθώς είναι ένα πολυχρηστικό στρώμα.
 • Τσάκιση / Αποχρωματισμός από ακατάλληλο χειρισμό ή / και αποθήκευση.
 • Ανόμοιες χρωματικές αποχρώσεις ή αποχρωματισμό κατά τη στιγμή της αγοράς ή λόγω χρήσης.
 • Βλάβη από υπερβολικές ποσότητες νερού ή άλλων υγρών (δηλ. βύθιση του στρώματος σε νερό).
 • Ακατάλληλος καθαρισμός (δηλ. σκληρές χημικές ουσίες, ζημιές από το πλυντήριο,

ηλεκτρική σκούπα κ.λπ.)

 • Ζημιές από τη χρήση εκτός από γιόγκα ή παρόμοιες δραστηριότητες γυμναστικής.
 • Ζημιές από εξωτερικά στοιχεία / παράγοντες που διατρυπούν το στρώμα.
 • Στρώματα που αγοράστηκαν πριν από την 1η Σεπτεμβρίου 2008.
 • Στρώματα που επισημαίνονται ως “Ακατάλληλα” κατά την αγορά.

Προσπαθείτε να υπολογίσετε το μέγεθός σας; Απλά δείτε το μέγεθος του παπουτσιού σας στο παρακάτω διάγραμμα και θα βρείτε το μέγεθος των καλτσών ToeSox. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ψάξει κάτω από το σωστό μέγεθος γυναικών ή ανδρών. Όλες οι κάλτσες ToeSox είναι μεγέθους unisex.

 

Πίνακας Μεγεθών  Καλτσών XSMALL SMALL MEDIUM LARGE XLARGE
 Αντρικό Η.Π.Α. 3-5.5 6-8 8.5-10.5 11-13 13.5-15
Γυναικείο Η.Π.Α. 3-4.5 5-7 7.5-9.5 10-12 12.5-14
 Unisex E.U. 33-35.5 36-38.5 39-42.5 43-45 45.5+
 Unisex U.K. 1.5-3 3-5.5 6-8.5 9-10.5 11-13

 

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να βρείτε το σωστό μέγεθος του γαντιού για το χέρι σας: κρατήστε τα δάχτυλα μαζί, μετρήστε το πλάτος της παλάμης ακριβώς κάτω από τα δάχτυλά σας, αναζητήστε τη μέτρηση στο παρακάτω διάγραμμα.

Πίνακας Μεγεθών Γαντιών  SMALL  MEDIUM  LARGE
 Πλάτος Παλάμης (εκ.) 6.5-7.5  7.5-8.5  8.5-9.5

 

Add to cart