Φέρε την εμπερία του studio στο online μάθημά σου

Τρόποι για να αναβαθμίσετε την ONLINE εμπειρία ενός μαθήματος σα να είστε στο studio!

Τελειώνοντας ένα μάθημα yoga, νιώθετε ηρεμία αλλά και αποφορτισμένοι από τα άγχη και το στρες της καθημερινότητας? Σας λείπει το μάθημα στο studio και νιώθετε ότι το online μάθημα δεν είναι το ίδιο? Δείτε παρακάτω, τρόπους για το πως να αναβαθμίσετε την ONLINE εμπειρία ενός μαθήματος.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ

Στην αρχή κάθε μαθήματος, δώστε προτεραιότητα στο να κάνετε check in με τον εαυτό σας. Παίρνοντας πέντε λεπτά στην αρχή κάθε μαθήματος, εστιάστε σε αυτό που είναι σημαντικό για εσάς και ξεκινήστε το μάθημά σας με δεκτικότητα. Υπενθυμίστε στον εαυτό σας πως ξεκινώντας με τέτοιο τρόπο το online μάθημα, μπορείτε να αποκτήσετε μια νέα προοπτική που θα σας επιτρέψει να δείτε πράγματα που δεν είχατε δει ή οραματιστείτε στο παρελθόν.

ΜΗΔΕΝ ΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΙ

Είναι πολύ εύκολο, κάνοντας το μάθημα online και από το δικό σας χώρο να είστε πιο επιρρεπείς σε περισπασμούς του περιβάλλοντος γύρω σας. Κάτι που θα σας ωφελήσει είναι να αποσυνδεθείτε από το κινητό σας και όποια άλλη συσκευή ενδέχεται να σας αποσπάσει τη προσοχή και να αφοσιωθείτε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία εκείνη τη δεδομένη στιγμή. Ο χρόνος αυτός είναι αποκλειστικά και μόνο για εσάς!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ

Κάτι που μπορεί να ακούτε συχνά σε ένα μάθημα γιόγκα είναι να είστε παρόντες. Είναι εύκολο να χάσετε τον σκοπό και την αποστολή σας, κατά τη διάρκεια της πρακτικής σας, όταν το μάθημα γίνεται online. Ωστόσο, αγκαλιάζοντας τον εαυτό σας εκείνη τη στιγμή, και αναγνωρίζοντας πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ενέργειά σας και να την διοχετεύσετε σε κάτι δημιουργικό, αυτό θα σας δώσει και το κίνητρο που σας λείπει.

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ

Επιλέγοντας να ξεκινήσετε yoga, θέλετε πραγματικά να βελτιώσετε τη ζωή σας εσωτερικά αλλά και εξωτερικά. Επιβραβεύεστε τον εαυτό σας στο τέλος κάθε μαθήματος online. Με αυτόν τον τρόπο θα ολοκληρώσετε την εμπειρία του μαθήματος σαν να είστε στην τάξη.

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

Αν το online μάθημα σας φαίνεται μουντό και δεν νιώθετε τη δημιουργικότητα και τη ζεστασιά που θα αισθανόσασταν μέσα σε ένα studio, τότε φέρτε το studio στο σπίτι σας! Επενδύστε σε όλο τον εξοπλισμό, που θα βρίσκατε στο αγαπημένο σας studio το κατάλληλο yoga mat, αλλά και τα αγαπημένα yoga props όπως τουβλάκια, ζώνες αλλά και κουβέρτα που θα χρησιμοποιήσετε σαν βοήθημα στις ασκήσεις αλλά και θα σας προσφέρει ζεστασιά στη Savasana!

Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα αναβαθμίσετε την πρακτική σας αλλά και θα έχετε την εμπειρία σαν να ήσασταν μέσα στο αγαπημένο σας studio.

Την επόμενη φορά που θα νιώσετε πως δεν αξιοποιείτε στο 100% το μάθημα γιόγκα, αφιερώστε ένα λεπτό για να εστιάσετε ξανά την προσοχή σας σε αυτά που πραγματικά έχουν αξία. Μην φοβάστε να συνδεθείτε με τον εαυτό σας, να αποσυνδεθείτε από εξωτερικούς περισπασμούς, να δώσετε χρώμα και ζωή στην πρακτική σας, αλλά και να επιβραβεύεστε τον εαυτό σας όπως ακριβώς θα κάνατε και μετά το μάθημα στο studio.

Διαβάστε εδώ τα τελευταία μας blog!

Copyright © 2021, All rights reserved.

Add to cart