Η Simply Green δεσμεύεται να παρέχει υψηλότατο επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών της. Για να διασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίηση του κάθε πελάτη, εγγυόμαστε ότι όλα τα προϊόντα μας είναι απαλλαγμένα από κατασκευαστικά ελαττώματα και ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Ωστόσο, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, ενημερώστε μας το συντομότερο δυνατό και επιστρέψτε το προϊόν εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

Η διεύθυνση επιστροφής είναι:

Simply Green
Ερμού 73, 1ος όροφος
10555
Αθήνα, Ελλάδα

Παρακαλούμε σημειώστε ότι λόγω αυτοματοποιημένου συστήματος παραγγελιών, η τροποποίηση ή ακύρωση της παραγγελίας σας δεν είναι πλέον δυνατή μετά την αποστολή της.

Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα, στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία με τις ετικέτες τους συνημμένες. Τα στρώματα και τα αξεσουάρ γιόγκα καθώς και όλος ο εξοπλισμός πρέπει να βρίσκονται μέσα στο αρχικό τους σελοφάν και / ή στο επώνυμο περιτύλιγμα για να γίνεται δεκτή η επιστροφή . Εάν κάποια προϊόντα έχουν αφαιρεθεί από το περιτύλιγμα τους, δεν μπορούν να επιστραφούν. Ειδικότερα, για υγειονομικούς λόγους δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή σε στρώματα γιόγκα, αντιολισθητικές κάλτσες και γάντια . Οποιεσδήποτε απορριφθείσες επιστροφές δεν θα επαναποστέλλονται και θα καταστρέφονται κατά την παραλαβή.

Οι επιστροφές χρημάτων θα γίνονται στο λογαριασμό ή στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά. Οι επιστροφές μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο στο πρόσωπο που πραγματοποίησε και πλήρωσε για την παραγγελία και η επιστροφή χρημάτων μπορεί να γίνει μόνο με τον ίδιο τρόπο πληρωμής. Η πίστωση της επιστροφής χρημάτων μπορεί να χρειαστεί μέχρι και 14 ημέρες από την παραλαβή των επιστραμένων προϊόντων.

Τα έξοδα αποστολής των προϊόντων που επιστρέφονται σε εμάς καθώς και τα αρχικά έξοδα αποστολής δεν αποζημιώνονται.

Η αποστολή και ο χειρισμός της επιστροφής σας είναι δική σας ευθύνη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει απόδειξη αποστολής όταν στέλνετε το δέμα σας πίσω καθώς δεν φέρουμε ευθύνη για επιστροφές τις οποίες δεν έχουμε παραλάβει.

Εάν η Simply Green κληθεί να πληρώσει για επιπλέον φόρους κατά την άφιξη των επιστρεφόμενων εμπορευμάτων σας, θα αρνηθούμε το δέμα και θα επιστραφεί στον αποστολέα.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εάν δεν είστε σίγουροι για τη διαδικασία επιστροφής.

Ερωτήσεις;

Επικοινωνήσετε με έναν από τους συνεργάτες μας στο info@simplygreen.gr ή στο 210 3229709.

Add to cart